Υγρός Bio – Καθαρισμός

Green & Clean Services Factory Solutions

Η Ntelios.gr  μέ το πρόγραμμα Green Services Factory Solutions, τον υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό(wash & dry) και τις μεθόδους διαχείρισης, παρέχει εξειδικευμένες και ασφαλείς Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, συμβάλλοντας ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής αλλά και στην βελτιωμένη προστασία του περιβάλλοντος.

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Επαγγελματικού Βio-καθαρισμού χαλιών, στον τομέα του Καθαρισμού Χαλιών, παρέχουμε τα εξής στάδια:

1). Η Επαγγελματική Απορρύπανση με Αναζωογόνηση, είναι το πρωταρχικό στάδιο προεργασίας ενός επαγγελματικού πλυσίματος. Προσφέρει δε πολλαπλά οφέλη στο χαλί, στην υγεία με την σημαντική μείωση της ανακυκλωνόμενης ‘‘εσωτερικής επιμόλυνσης’’, αλλά και στο περιβάλλον με την σημαντική μείωση σε ενέργεια, νερό, απορρυπαντικά.

Η εφαρμογή τινάγματος με σύστημα δονήσεων και ανάδευσης των ινών, είναι μια ειδικά μελετημένη μέθοδος που παρέχει ποιότητα με ασφάλεια, ακόμα και στα ‘‘πιο δύσκολα’’ και ευαίσθητα χαλιά, απομακρύνοντας άμμο και σκόνη μαζί με τους ‘‘ρυπογόνους μολυσματικούς παράγοντες’’ που έχουν διεισδύσει στο βάθος του πέλους των χαλιών.

2). Έλεγχο λεκέδων με την προεργασία στην  πίσω πλευρά (ράχη) των χαλιών, αλλά η προπεριποίηση με αναζωογόνηση των ινών, είναι το πρωταρχικό στάδιο ενός επαγγελματικού πλυσίματος.

3). Η Μεθοδος πλυσίματος χαλιών και μοκετών (wash & dry) εκτός από ένα αποτελεσματικά πλύσιμο, που σέβεται και τα πιο ευαίσθητα χαλιά, παρέχει επιπλέον καινοτομίες που προσφέρουν υψηλή ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα. Διαθέτει μηχανισμό ξεβγάλματος και χτενίσματος του χαλιού. 

Green & Clean: Ο Ασφαλής υγρός Bio-καθαρισμός πλυσίματος και ξεβγάλματος με εξουδετέρωση καταλοίπων και ‘‘ρυπογόνων μολυσματικών παραγόντων’’, γίνεται με την ειδική μέθοδο Clean Energy και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

4). Διαθέτει μηχανισμό ξεβγάλματος και χτενίσματος του χαλιού για την αφαίρεση του 90% του νερού, χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα στο στημόνι του χαλιού, ακόμα και για χαλιά και πάνω από 4,5 μέτρα πλάτος, ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα με ασφάλεια, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα χαλιά.

5). Τα χαλιά μετά την αφαίρεση της υγρασίας μεταφέρονται και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, για την επεξεργασία φωτεινότητας,  φοράς πέλους και κροσσιών. Μετά μεταφέρονται και αναρτάται σε μεταλλικές ράβδους, σε στεγασμένους χώρους για την διαδικασία του στεγνώματος, καθαρά και χωρίς σημάδια, προστατευμένα από τον ήλιο, αλλά με τον αέρα και το φως που χρειάζονται.

Μικροβιολογική & Βακτηριακή Απολύμανση.

Η Ntelios.gr  πρωτοπόρος πάντα αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με την εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτιριακής απολύμανσης ,με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων ,2,3,4,(98/8EC). Sera Απολυμαντικό pdf  «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»